RESTAURANT WEEK

18.10.2017 r.
Po raz kolejny Restauracja con Amore bierze udział w Restaurant Week.
 
Menu 1
Przystawka: Grillowana polędwiczka wieprzowa z cykorią, granatem i figami w occie balsamicznym z malinowym vinegrettem i pancettą.
Danie główne: Pierś z kaczki w sosie z wina Porto na pieczonej dyni piżmowej ze szpinakiem z pomarańczą i glazurowanymi orzechami pecan.
Deser: Tort agrestowy oprószony płatkami migdałowymi.
 
Menu 2
Przystawka: Smażone przegrzebki na puree kalafiorowym z truflą i orzechami pinii, mus z białego wina i warzywa w tempurze.
Danie główne: Pieczony ser Halloumi z soczewicą i sosem buerre - blanc z leśnych grzybów, fioletowe ziemniaki z chrupiącym pasternakiem.
Deser: Tort agrestowy oprószony płatkami migdałowymi.